tisdag 17 december 2013

Aloha!

Hej allesammans!

Ville bara tala om för er alla att jag lever. Visst det regnade en hel del igår men någon direkt översvämning så att man behövde bege sig till högre höjder syntes inte till. Gårdagen spenderades i alla fall till en början på hotellrummet kollandes på Titanic på TV:n medan regnet öste ned utanför. När vi fick varningen om översvämning så var vi ändå ganska glada allihopa att vi bodde på 17:e våningen. Vi såg nog alla framför oss att det skulle komma någon slags tsunami. Vid lunch så var det ju bara att bita i det sura äpplet och ge sig ut och försöka hitta något att äta…det blev noodles in a cup från närmsta butik där det fanns lite mat. På eftermiddagen så slutade det i alla fall att regna så vi kunde äntligen ge oss ut och shoppa lite. Jag hittade i alla fall en ny bikini! Nathalie shoppade loss och köpte en hel hög med olika tröjor.

Middagen intogs på ett ställe som en local hade tipsat oss om som hette Teddy’s Bigger Burgers. Riktigt goda burgare! Det var ett riktigt amerikanskt ställe med massa olika färger på väggarna och jukebox. Sedan gick vi bara runt och strosade i butikerna resten av kvällen.

Idag har vi bara slappat på stranden och bättrat på brännan en del. Imorgon planerar vi att åka till en strand en liten bit bort ifrån Waikiki. Finns ju så otroligt många stränder här att välja på och alla sägs ju vara paradiset. Kommer ett bildinlägg imorgon!


Aloha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar