söndag 8 september 2013

Sickness Weekend

Hallojj allesammans!

Helgen för min del har varit lite trög...har inte mått så superbra utan åkt på någon typ av förkylning. Är nog pga allt för lite sömn och näringsfattig mat som är standard här i USA. Så medan resten av svenska gänget var ute både i torsdags, fredags OCH lördags så chillade jag hemma på rummet och med resten av korridoren (alla här är ju freshmens aka. 18-åringar, underaged, och får inte gå ut lagligt). Det har blivit en massa plugg också vilket inte har varit lika lockande som allting annat. I fredags så gick vi dock med korridoren till ett ställe som heter Cold Stone vilket är ett ställe där dom serverar olika sorters glass. Himmelriket! Man kunde i princip få nästan vad man ville! Det var så otroligt gott MEN farligt så det får nog inte bli till en vana att gå dit om man inte vill rulla hem till Sverige i januari istället för att flyga.
Jag menar hur gott ser inte det här ut!! (Ni får nöja er med en bild från Google för jag blev i sådan extas att jag glömde ta en bild) 
Igår var vi alla så otroooligt less på värmen så vi bestämde oss för att ta en taxi till ett ställe som heter Hiniker Pond som ligger ca tio minuter bort med bil för att BADA!! Jätteskönt var det! Kanske inte så bra för min förkylning men det var det definitivt värt det! Det var ganska mycket folk och riktigt varmt i vattnet. Så det blir nog en tradition de kommande helgerna om det fortsätter att vara så här varmt...och det bästa av allt...kostade bara 65 kr att ta sig dit med taxi och då snackar vi 65 kr för fem pers!


På kvällen så visade dom en film som heter Now You See Me i en stor föreläsningssal här på universitetet som vi gick och såg. Rekommenderas starkt! Den handlade om fyra magiker som under en stor show rånar en bank...en väldigt fartfylld film, lite konstig ibland, men väldigt spännande. En ganska så skön avslutning på dagen.

Idag har varit en blandad dag! Vi har pluggat, tvättat och så har vi sett på amerikansk fotboll på tv:n. Det var Minnesota Vikings som spelade och är man i Minnesota så måste man ju heja på dem! Vi gick till en sportbar som heter Weggy's och käkade lunch och kollade på matchen samtidigt. Ska väl tilläggas att vi tjejer inte riktigt hade koll på läget när det kom till vad som hände under matchen och alla regler och sånt (Erik och framför allt Anton hade stenkoll)...vi blev lite dumförklarade av killarna ibland men det får man väl ta.

Riktigt god burgare!!

Koncentrationen är på topp!

Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera! Kommer nog in i det lite mer nu när skolan börjar rulla igång på riktigt och man får lite rutiner i sin vardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar