lördag 2 november 2013

Halloween med mera...

Jaha då har ännu en vecka flugit förbi och helgen är halvvägs mot sitt slut. Veckan har till mestadels bestått av plugg som vanligt och det blir en hel del plugg nu i helgen också med tanke på att jag har fyra tentor till veckan. Bara att bita ihop och ge järnet!

Vi har i alla fall hunnit med att fira Halloween! Kan tala om att det är ganska stor skillnad mellan att fira Halloween här i USA och hemma. Folk började pynta sina hus och här i korridoren för nästan en månad sedan. Helt otroligt! Vi firade i alla fall Halloween i torsdags. Vi var bjudna till några av våra amerikanska killkompisar som är med i en fraternity och deras "frathouse" för ett riktig traditionellt amerikanskt houseparty. Det var smockat med folk och vi hade riktigt roligt. Det roliga här borta är att alla verkligen går all in i sin utklädnad. Så det fann lite allt möjligt på festen, mycket kort kort och hud för en hel del av de amerikanska tjejerna dock.

I går tog jag, Sanna och Linnea det bara lugnt. De andra svenskarna har åkt till Chicago med några tyskar. Vi bestämde oss i alla fall för att gå på bio så vi gick och såg en film som heter Prisoners. En riktigt bra film som handlade om två små barn som blev bortrövade. Rekommenderar den starkt!

Idag har vi också bara chillat och pluggat en del. På eftermiddagen så gick vi en promenad till gallerian här i Mankato. Det tog en timme att gå enkelväg och när vi kom fram så lyxade vi till det med en chocolate chip cookie dough glass. Smarrigt! Vi gick dock hela vägen hem igen så vi brände nog bort det vi hade ätit. Sammanlagt gick vi över en mil så det var inte illa pinkat!

Nu ska jag kolla på någon serie på datorn sedan blir det sängen. Upp tidigt imorgon igen och plugga järnet!
Folk här tycker att Linnea och Sanna ser ut som syskon och tvillingar och de får väldigt ofta frågan om de är det. De bestämde sig därför att slå slag i saken och vara siamesiska tvillingar för en kväll 

Våra fratkillar hade också en liknade ide´ fast minus siamesisk

Hela gänget samlat

Arrrgh! Pirat-Erik 

Jag var en liten kissekatt

Hänger sådant här vitt spindelvävsliknande i hela korridoren



Jättehärligt höstväder och början på november



Pumpor vid varje hus
Belöningen
Solnedgång på promenaden hemåt

Fina höstfärger överallt! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar