söndag 12 januari 2014

MIAMI

Då var det sista kvällen här i Miami. Väskan står packad och vi är redo för att åka till NY tidigt imorgonbitti och ett steg närmare mot Sverige och hemresan på torsdag. Dagarna här i Miami har varit toppen och tiden har bara blåst förbi. De första dagarna så var det ganska dåligt väder och hela onsdagen så låg vi faktiskt bara inne på hotellrummet förutom när vi behövde gå ut för att käka middag.

Vi kom hit till Miami i tisdags och vi var båda så pass trötta att vi slocknade ganska tidigt på kvällen och sov tills mitt på dagen på onsdagen. Det var dock riktigt välbehövligt med en rejäl natts sömn eftersom det varit lite av en bristvara de senaste veckorna. Det var dock skönt att se att det var dåligt väder ute när man vaknade så att man inte missade en dag på stranden i solen. Torsdagen var inte så mycket bättre, mulet, regn och stormvindar men vi begav oss i alla fall ut ur rummet. Vi strosade runt längs med Lincoln Road, en stor gata med massor av restauranger och butiker, och hittade lite fynd här och var. På fredagen så började det bli bättre väder men inte riktigt så bra för att det skulle bli strandhäng.

Igår och idag så har det varit så pass bra väder att vi har kunnat ligga på stranden och chilla. Jätteskönt har det varit och kul att man fick bättra på brännan lite innan man åker hem igen. Förutom strandhäng och shopping så har vi inte gjort så mycket mer här i Miami Beach. Det har faktiskt varit riktigt skönt att bara ta det lugnt och inte behöva bry sig så mycket. Inte heller känna någon press på att man måste hitta på så mycket hela tiden. Vi har käkat gott om kvällarna på flera olika mysiga restauranger längs med Lincoln Road. Favoritrestaurangen där är en som heter 100 Montaditos, en restaurang som vi också avlutade vår tid här i Miami på. Igår så var vi dock på en mysig gata som heter Espanola Way. Där ligger det en massa smårestauranger varav de flesta är i mexikansk stil. Jättetrevligt var det!

Nä nu blir det sängdags för väckaren står på kl. 04.00 imorgonbitti så att vi hinner till flyget i tid. Ska försöka uppdatera er i NY också!




Vi lyckades äntligen hitta en frisör till Nathalie också! Lite roligt att det behövdes två frisörer för att borsta ut hennes långa, tjocka och blöta hår. 


Espanola Way






Det var måsar fasiken överallt på stranden! De satt på parasollen, gjorde störtdykningar mot en när man låg i solsängen och hade man riktig otur så sket dem på en också…jag hade otur. 




Min och Nathalies efterrätt idag på 100 Montaditos. Chokladbröd med fyllning. Såhär såg middagen ut också…småmackor med olika innehåll och så beställer man en fyra fem stycken för att bli mätt. Hann inte ta bild på de andra mackorna utan var alldeles för glupsk!  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar